Проведе се заседание на Общинския консултативен съвет по въпросите на младежта при Община Тетевен Featured

08 Дек 2018
836 times

Заседанието на Общинския консултативен съвет по въпросите на младежта при Община Тетевен се проведе на 3 декември 2018 г. То беше открито от кметът на Тетевен д-р Мадлена Бояджиева, която отбеляза, че това е един от най-работещите консултативни съвети в общината.

Разискваната тема на заседанието бе Годишният общински план за младежта за 2019 година. През предстоящата година ще се акцентира върху доброволчеството в различните младежки инициативи. Предвидени са: мероприятие за празници, които са традиционни за общината и за страната, както и различни младежки спортно-развлекателни инициативи. Младежите ще имат възможност да се включат и в Културната, Спортната и Туристическата програми на Община Тетевен, както и в традиционните прояви за залесяване на гората, кампаниите за почистване на природата и др.

След подробно обсъждане Планът за младежта за 2019 година бе приет единодушно. Предстои неговото одобрение от ОбС. Д-р Бояджиева закри заседанието, като покани всички на предстоящите коледни мероприятия.

Last modified on Събота, 08 Декември 2018 18:06
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

bottom logo teteven new green

 

Актуално от Общински съвет

Отчети

За региона

  Меню