Тетевенската коледна елха грейна под светлините на празнична заря и концерт Featured

02 Дек 2018
1054 times

На 1-ви декември площад ,,Сава Младенов“ в Тетевен бе осветен от светлините на коледната елха. С голяма празнична заря, прекрасна украса и концерт, тетевенци усетиха коледния дух на идващите празници.

Д-р Мадлена Бояджиева – Кмет на Община Тетевен, запали светлините на тетевенската елха и даде старт на предстоящите коледни и новогодишни празници: ,,В тези дни преди Коледа около нас има повече добрина, повече светлина, повече любов. Благодаря Ви, че в тази студена вечер, сме тук заедно, за да запалим светлините на коледната елха и да поставим началото на приказните празници. Пожелавам Ви от сърце да бъдете здрави! На Вас, деца, пожелавам да получите желаните подаръци от дядо Коледа, а всички ние – по-възрастните, които искаме да ни се сбъдне нещо, нека го имаме, защото по Коледа стават чудеса!“

С хубави песни и много усмивки, българският певец Вензи се погрижи за доброто настроение на тетевенци. Той благодари за поканата да бъде част от празничната програма.

Д-р Бояджиева покани всички граждани и гости на града на Коледния базар, който ще бъде открит на 15 декември, както и заедно да посрещнат новата 2019 година на площад ,,Сава Младенов“.

Last modified on Неделя, 02 Декември 2018 10:17
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Отчети

За региона

  Меню