Делегация от Община Тетевен ще посети Община Радовиш, Македония по повод подписване на Меморандум за приятелство и сътрудничество Featured

15 Авг 2018
892 times

От 18.08.2018 г. до 21.08.2018 г. д-р Мадлена Бояджиева - Кмет на Община Тетевен, заедно с представители на ръководството на общинска администрация ще посети гр. Радовиш, Република Македония.

Официалната визита е по покана на Кмета на Община Радовиш - Герасим Конзулов, като на 20.08.2018 г. ще бъде подписан Меморандум за приятелство и сътрудничество между двете общини в следните направления: инфраструктура, местно икономическо развитие, култура, туризъм, околната среда, енергийната ефективност, образование, здравеопазване, социални грижи, спорт и младежки дейности.

Програмата за гостуването на тетевенската делегация предвижда срещи с представители на администрацията на Община Радовиш и бизнеса, посещение на културно-исторически забележителности и празнични програми.

Заедно с официалната делегация, гости на гр. Радовиш ще бъдат и Мъжка вокална група „Вежен“ и поетесата Николина Милева от Тетевен, които ще вземат участие в различни фестивални събития, които ще се проведат в гр. Радовиш по време на визитата.

По време на майските празници в Тетевен, на посещение беше кметът на Община Радовиш с делегация от Общината, с което бе направена първата стъпка към партньорство.

Last modified on Сряда, 15 Август 2018 09:43
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

bottom logo teteven new green

 

Актуално от Общински съвет

Отчети

За региона

  Меню