Град Тетевен отново беше част от програмата на фестивала ,,Здравей, здраве!“ Featured

19 Юни 2018
834 times

От 16 до 17 юни 2018 г., град Тетевен отново бе домакин на фестивала „Здравей, Здраве!”. Целта е популяризиране здравословния начин на живот във всички негови аспекти и стимулиране използването на здравословни стоки и услуги.

Фестивалът се откри от д-р Светла Балтова и г-н Свилен Русинов – Зам.-кмет на Община Тетевен. Г-н Свилен Русинов като бивш спортист, с радост откри фестивала и поздрави гостите. Той каза, че напълно подкрепя здравословния начин на живот.

Дните на фестивала преминаха през разнообразна програма, на която гости и тетевенци се насладиха. Участниците бяха от различни възрастови групи. И двата дни започнаха със сутрешна паневритмия с жива музика. Имаше както занимания от лекционен тип, така и йога, песни, медитация. Групи от Тетевен, София, Пловдив и др., посетиха Параклиса на вр. Острич, с.Бабинци, Тетевен, както и медитираха в района на водопада ,,Скока“ в Тетевен.

Съветът на организаторите на фестивала и Община Тетевен отново си партнираха в името на прекрасната кауза, каквато е здравословният начин на живот и даряването на знания и умения в обща полза. И тази година те успяха да проведат едно полезно събитие, което имаше доста голям интерес.

Last modified on Вторник, 19 Юни 2018 06:37
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Отчети

За региона

  Меню