Комисар Пламен Петров – зам. началник на II-ро РУ при СДВР изнесе лекция относно вредата от наркотиците в училищата в община Тетевен Featured

08 Юни 2018
929 times

На 07 и 08.06.2018 г., по покана на Местната комисия за борба срещу противообществени прояви на малолетни и непълнолетни /МКБППМН/ при Община Тетевен, гостува Комисар Пламен Петров – зам. началник на II–ро РУ при СДВР, който има опит в работата по противодействие на наркотиците.

На учениците от ПГ по СЕУ, СУ „Георги Бенковски” – град Тетевен, НПГГСД „Сава Младенов” – град Тетевен, ОУ „Васил Априлов” – село Градежница, ОУ „Георги Бенковски” – село Галата и ОУ „Христо Ботев” – село Глогово беше представена лекцията „Превенция на подрастващите и разясняване на вредите от употребата на наркотични вещества”.

През 2011 година като Спец полицай от Отдел „Наркотици” на Главна дирекция „Борба с организираната престъпност” Пламен Петров печели ежегодната награда на МВР ,,Полицай на годината“ във връзка с установени и задържани големи количества НВ. Същият е работил в ГДБОП.

Last modified on Петък, 08 Юни 2018 13:53
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Отчети

За региона

  Меню