Приключи седмицата под надслов "Аз съм/не съм като всички", посветена на децата в риск и деца с увреждания Featured

30 Апр 2018
864 times

на 27.04.2018г. в Центъра за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с умствена изостаналост /ЦНСТПУИ/ се състоя заключителното събитие от Седмицата, посветена на децата в риск и деца с увреждания, под надслов "Аз съм/не съм като всички", организирана от Община Тетевен.
На гости на младежите от ЦНСТПУИ бяха деца от Дневния център за деца с умствени увреждания и ученици от паралелката по туризъм на СУ "Г. Бенковски", гр. Тетевен. Гостите бяха се погрижили да предложат на своите домакини домашно приготвени лакомства и много музика.
Празникът беше открит от Валентина Николаева- Директор на Дирекция в Общинска администрация, а г-жа Мила Василева- директор на ЦНСТПУИ представи дейността на центъра, неговите потребители и грижите, които се полагат за тях. Напомни, че през м. май центърът прави осем години дейност и сподели какви са неотложните проблеми, чието решаване ще направят грижата за тези млади хора още по-качествени.
Празникът беше емоционален с музикалните изпълнения на младежи от центъра  и рецитиране на стихове, които пред своите гости споделиха радостта си, че и тази година ще ходят на море.

Last modified on Понеделник, 30 Април 2018 08:18
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Отчети

За региона

  Меню