Мария Стойчева е избрана за член на Управителния съвет на Асоциацията на общинските съвети Featured

19 Мар 2018
1328 times

На 15.03.2018 г. в гр. Пловдив се проведе Общо събрание на Националната асоциация на председателите на общински съвети в Република България /НАПОС-РБ/. Гости на Общото събрание бяха зам.-председателят на Народното събрание Емил Христов, народният представител Илиян Тимчев, изпълнителният директор на Националното сдружение на общините в Република България - Силвия Георгиева, почетни членове на НАПОС – РБ.

На провелото се събрание, председателят на Общински съвет Тетевен Мария Стойчева бе избрана за член на Управителния съвет на Асоциацията. Тя благодари за гласуваното доверие и каза, че това означава много както за нея, така и за Община Тетевен, като не пропусна да отбележи, че този избор е и голяма отговорност.

В своето 14-годишно съществуване Асоциацията се е утвърдила като авторитетна организация, работеща за ефективно местно самоуправление и за развитие на гражданското общество в РБ, която разработва предложения за промяна и усъвършенстване на законовата уредба в областта на местното самоуправление и местната администрация, както и участва в работата на държавни органи при разработване и решаване на проблеми, свързани с дейността на местните власти.

Last modified on Понеделник, 19 Март 2018 12:01
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Отчети

За региона

  Меню