Д-р Мадлена Бояджиева присъства на изложба по случай 8-ми март Featured

13 Мар 2018
786 times

На 8 март в галерията при НЧ „ Съгласие 1869г.“ - гр. Тетевен беше открита изложбата „Венера“, посветена на Международния ден на жената. Събитието бе уважено от кмета на Община Тетевен д-р Мадлена Бояджиева, зам.-кметовете Борис Врабевски и Свилен Русинов, жители и гости на града.

Д-р Бояджиева сподели, че изложбата е част от културния календар на Общината, а възстановяването на културния и обществен живот е един от приоритетите, заложени в програмата за управление на настоящото ръководство. Кметът каза още, че подобни инициативи са от огромно значение за развитието на изкуството на територията на цялата община и трябва да бъдат подкрепяни и насърчавани.

Мероприятието е по идея на Деница Тодорова, а организатор е Милена Стамболийска със съдействието на Община Тетевен. В галерията можеха да се видят произведения, носещи красотата, плодородието и изобилието през всички епохи на историята, изобразени с подхода и визията на всеки от авторите - съвременен поглед от осем гледни точки, осем интерпретации и тълкувания, пораждащи дискусия между автор и зрител.

Изложбата ще продължи до 25.03.2018 г., а в нея участват: Деница Тодорова, Невена Дернева, Лиана Димитрова, Лора Пармакова, Милена Атанасова, Милена Стамболийска, Пенка Минчева, Светла Георгиева.

Last modified on Вторник, 13 Март 2018 12:46
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Отчети

За региона

  Меню