Поздравителен адрес от кмета на община Тетевен д-р Мадлена Бояджиева по случай 3 декември - Международен ден на хората с увреждания Featured

03 Дек 2017
668 times

Уважаеми дами и господа,

Най-сърдечно Ви поздравявам от мое и от името на Общинска администрация – Тетевен по случай Международния ден на хората с увреждания - 3 декември.

Ден, в който трябва да си дадем сметка, че не показваме достатъчно често своето уважение, съпричастност и помощ към света на хората с увреждания, които всеки ден преодоляват трудности непознати за останалата част от обществото. Пълноценното и равноправно упражняване на всички права, от хората с увреждания, е национален приоритет, изискващ провеждане на активна, целенасочена и последователна политика, обединяване действията на ангажираните органи на властта и институциите, а всичко това трябва да бъде съпроводено от активното участие на гражданското ни общество.

Всички ние трябва да се опитаме да достигнем до проблемите и нуждите на онези, които по една или друга причина страдат от някакво увреждане, да се замислим, да се почувстваме съпричастни и да подкрепим тези хора в името на един пълноценен и независим живот.

Прекланям се пред Вашия силен дух, волята и борбеността, които притежавате. Продължавайте да бъдете все така жизнени и изпълнени с енергия, за да преодолявате с лекота всекидневните препятствия и трудности.

Пожелавам Ви да бъдете здрави, щастливи и много обичани. Винаги следвайте мечтите си със същата смелост и упоритост, с която правите всяко нещо, в което вярвате.

Честит празник!

 

С уважение:

Д-Р МАДЛЕНА БОЯДЖИЕВА

Кмет на Община Тетевен

 

Last modified on Неделя, 03 Декември 2017 11:31
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Отчети

За региона

  Меню