Община Тетевен взе участие в петата работна среща между бизнеса и местната власт, организирана от АБТТА Featured

26 Окт 2017
147 times

На 23 октомври в Ловеч започна петата работна среща между бизнеса и местната власт, организирана от Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти (АБТТА). Събитието приключи на 25 октомври, а неговата тема бе: „Сътрудничеството между обществения и частния сектор –платформа за устойчиво туристическо развитие“. Срещата бе открита от Корнелия  Маринова - кмет на Община Ловеч, а на нея присъстваха още д-р Мадлена Бояджиева – кмет на Община Тетевен, Бойко Пъдарски – заместник-областен управител на Област Ловеч, Ирина  Найденова, председател на УС на АБТТА и др.

В мероприятието участваха представители на Управителен съвет на (АБТТА) и на 17 български общини. Присъстваха професионалисти от над 25 водещи български туроператорски фирми и журналисти. През трите работни дни се дискутираха разнообразни въпроси, както и конкретните условия на сътрудничество със заинтересования бизнес.

Община Тетевен взе участие във форума с презентация и изложение, на което бяха представени рекламни материали и брошури както на общината, така и на туристическия бизнес – хотели, къщи за гости и т.н.

На 24 октомври бяха връчени награди от националния конкурс за община с най-добра маркетингова политика 2017 г., а целта бе да бъдат показани общините с най-добрите им туристически дестинации.

Last modified on Четвъртък, 26 Октомври 2017 06:17
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

Актуално от Общински съвет

Отчети

Последно добавени

За региона

  Меню