В Тетевен се проведе международен форум за здраве и дълголетие Featured

24 Окт 2017
254 times

На 20 октомври в заседателната зала на ОбС – Тетевен бе дадено началото на международен форум за здраве и дълголетие, организиран от проф. Игнат Игнатов. Кметът на Тетевен – д-р Мадлена Бояджиева откри събитието, отправяйки приветствие към участниците и присъстващите.

Програмата на форума започна със семинар за практики за здраве и биовъздействие, подготвен от проф. Игнат Игнатов. Научно-практическият семинар включваше методи за повлияване на човешкото здраве, които са приложими от всеки - въздействие с вода, минерали, кислород, двигателна активност. Проф. Игнатов подчерта, че семинарът е изключително успешен в Австрия, Германия и Швейцария.

В дните на форума бяха дадени практически насоки как да бъдем по-здрави и жизнени. Бе представена презентация на Медицински център Оксилайф-София от д-р Илко Петков. Виолета Петрова - психолог от Несебър изнесе доклад по психология, а проф. Незабравка Генчева и д-р Мариана Ангелчева участваха с презентация за кинезитерапия. Инж. Христо Денев показа авторска Вихриом Чи Гонг методика за здраве, дълголетие и подмладяване.

Участниците в мероприятието посетиха част от забележителностите на Тетевен и региона като: връх Трескавец, Хаджиивановата къща, екопътека „Под пръските на водопада“ и др.

Форумът завърши на 22 октомври и се осъществи със съдействието на Община Тетевен и Медицински център Оксилайф –София.

 

Last modified on Вторник, 24 Октомври 2017 07:15
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

Актуално от Общински съвет

Отчети

Последно добавени

За региона

  Меню