Нов изискан музикален фестивал в Рибарица Featured

14 Сеп 2017
453 times

Първото издание на фестивала White Classics ще се състои в елегантния Secret Boutique Hotel (бивш Evergreen Palace), в Рибарица, от 22-ри до 24-ти септември 2017г. Събитието е проект на Cool Management и Модо България и е фокусирано върху великолепното представяне на български артисти и култура. Създадено за любители на изкуството със стил, най-престижното събитие на фестивала е White Gala, когато публиката ще бъде впечатлена от музикалното майсторство на известната българска певица, сопранът Доротея Доротеева, звездата на Музикалния театър в София Александър Мутафчийски и Артистичния директор на фестивала, пианистката Венета Нейнска. Гостите са поканени в елегантно облекло в бял цвят, за да се насладят на една бляскава вечер с възхитителна музика, чудесни хапки и прекрасна селекция от напитки.

Фестивалът също така набляга на промотирането на най-младите музикални таланти и ще започне в петък, 22-ри септември от 19:00ч. с White Talents – концерт на осем от най-изявените млади музиканти на България, един от които ще спечели Наградата на публиката – парична награда на стойност 300.00лв. осигурена от Община Тетевен и концерт в следващото издание на фестивала, а най-добрият пианист ще получи предметна награда от Динакорд. Най-младите музикални любители са добре дошли на White Kids Concert в неделя, 23-ти септември от 11:00ч., непосредствено преди който от 10:00ч. могат да чуят забавни приказки за музиката.

Фантастични български визуални артисти ще участват в специалната изложба в хотела, която ще бъде презентирана преди White Gala събитието на 22-ри септември, събота, от 18:00ч. Всеки, който е любопитен относно същината на изобразителното изкуство, може да получи знание от първа ръка, чрез художничката Деница Милушева в урока по рисуване за начинаещи на 23ти септември, събота, от 10:00 до 13:00ч.

Споменът от фестивала White Classics може да бъде запазен за най-дълго време чрез възможността за специална едночасова фотосесия около белия роял. За гостите, които имат желание да подобрят уменията си на клавиатурата, Артистичният директор на фестивала Венета Нейнска ще преподава ексклузивни уроци в рамките на фестивала.

Билети могат да бъдат запазени на www.modo.bg, където се предлага и избор от внимателно създадени фестивални пакети за едно приказно преживяване в Secret Boutique Hotel (бивш Evergreen Palace) в Рибарица.

„White Classics Festival” е проект на Модо България и Cool Management и се осъществява в сътрудничество с Община Тетевен.

 

 

Last modified on Четвъртък, 14 Септември 2017 08:26
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

Актуално от Общински съвет

Отчети

Последно добавени

За региона

  Меню