Кметът на Тетевен направи проверка на изпълнението на инвестиционната програма и асфалтирането на улици в селата Гложене и Черни Вит Featured

15 Авг 2017
786 times

Строително-ремонтните дейности в Община Тетевен продължават, като след ремонта на част от уличната мрежа в гр. Тетевен, бе поставена нова асфалтова настилка на улици в селата Гложене и Черни Вит.

Лично кметът на Общината – д-р Мадлена Бояджиева отиде на място, за да провери как са извършени ремонтните дейности. В Черни Вит заедно с кмета на селото - Цветослава Христова инспектираха приключилото асфалтиране на ул. „Христо Ботев“. Големите неравности по улицата са запълнени с основен пласт асфалтова настилка, а изцяло са покрити 1500 кв.м. площ, с износващ пласт.

Д-р Бояджиева посети и Гложене, където бе придружена от кмета на селото - Милчо Милчев. Те направиха оглед на  цялостно ремонтираната ул. „Роза“ – 470 кв.м. износващ пласт асфалт и извършеният частичен ремонт на участъци от ул. „Йото Врачев“. Г-н Милчев даде подробна информация относно извършеното асфалтиране, както и по други въпроси касаещи селото.

Кметът на Тетевен изказа своето одобрение на изпълнението на ремонтните дейности и сподели, че въпреки влошеното финансово състояние на Общината, се полагат максимални усилия, за да се работи в полза на гражданите.

Предстои полагането на асфалтова настилка на улици в селата Български извор, Галата и ремонтни дейности по изпълнение на инвестиционната програма във всички населени места на Общината.

Last modified on Вторник, 15 Август 2017 12:56
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

Актуално от Общински съвет

Отчети

Последно добавени

За региона

  Меню