Мотивационна лекция събра множество ученици Featured

30 Май 2017
1551 times

На 29.05.2017г. в салона на община Тетевен се проведе мотивационна лекция, с лектор Николай Сираков. Срещата бе предназначена за ученици от средните училища,  а идеята - да се насърчи у младите хора добротворството в тяхното поведение. Обсъдиха се темите - комуникация, емпатия, сътрудничество, работа в екип, лидерство и др.

Николай Сираков е актьор по образование, работил е в областта на маркетинг комуникациите, а през последните години трупа опит и в публичния сектор като председател на общински съвет, кмет, областен управител, а в момента е депутат в 44-то Народно събрание. Той заинтригува учениците с вълнуващи истории и интересни сравнения, давайки пример със собствения си опит и умения, натрупани през годините.

На срещата присъства и кметът на община Тетевен – д-р Мадлена Бояджиева, която определи състоялата се лекция за ползотворна. Тя добави още, че е останала приятно изненадана от пълния салон, както и от показания интерес и любопитство от страна на учениците.

Преди да започне лекцията, присъстващите бяха запознати и с фестивала „Здравей Здраве!“, който ще се проведе почти в цяла България, като на 14-16 юли 2017г. ще се състои в гр.Тетевен. Мотото на инициативата е „Здрав дух в здраво тяло“.

Фестивалът е осъществяване на идеята да се популяризира здравословния начин на живот във всички негови аспекти: физическо, емоционално, ментално и духовно здраве. Да създаде информираност и да провокира интереса на хората към здравословния начин на живот, да представи широка гама от естествени начини за възстановяване на здравето и за предотвратяване на заболявания, да стимулира използването на здравословни стоки и услуги, както и да насърчи специалисти и експерти да представят методи с доказана ефективност, безопасност и простота на приложение. 

Last modified on Вторник, 30 Май 2017 07:20
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню