Кметът на Община Тетевен получи награда за активна дейност и ползотворно сътрудничество с образователните институции Featured

23 Май 2017
1552 times

По повод 24 май - Ден на българската просвета, култура и славянската писменост, кметът на Община Тетевен – д-р Мадлена Бояджиева бе отличена и получи грамота за своя принос в развитието на образователното дело от началника на Регионално управление на образованието - Ловеч – Еленко Начев.  На събитието присъства и областният управител на Ловеч - Георги Терзийски, който взе участие при връчването на наградите.

Поради своите успехи, награди получиха още над 100 - учители, директори на училища и детски градини, педагогически съветници, ученици и др., сред които беше и директорът на Професионалната гимназия по горско стопанство и дървообработване Зоя Петрова.

Началникът на РУО - Ловеч – Еленко Начев припомни, че с решение на Министерски съвет шест професионални гимназии в страната ще бъдат обявени за национални, като Професионалната гимназия по горско стопанство и дървообработване "Сава Младенов", гр. Тетевен е сред тях.

Last modified on Вторник, 23 Май 2017 12:41
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню