През изминалите почивни дни в Тетевен бяха проведени два волейболни турнира Featured

23 Май 2017
942 times

През изминалите дни - 20.05.-21.05.2017 г. в гр. Тетевен се проведоха два волейболни турнира: единият от тях – държавни финали за момичета до 12г. с участието на осемте най – силни отбора за региони „Хемус“ и „Витоша“. В надпреварата взеха участие отборите на: „Тетевен Волей“ – гр. Тетевен, „Бдин“ – гр. Видин, „Берковица“ – гр. Берковица, „Олимпиец“ – гр. Видин, „Люлин“ – гр. София, ЦПВК – София, ЦСКА – София и „Звезди 94“ – гр. София.

Турнирът се проведе в два дена, като в нашия град гостуваха  над 100 деца, придружавани от над 200 родители, дошли да подкрепят своите отбори. Победител в състезанието стана тимът на „Бдин“ – Видин, а всички останали отбори бяха наградени и получиха медали за участието си в тези финали. 

Другият турнир, който се проведе успоредно на първия, беше традиционният и втори пореден турнир за любители, с участието на отборите на „Жоан“ – гр.  Силистра, „Отборко“ – гр. София, АЛФ – София и юноши младша възраст на „Тетевен Волей“ – гр. Тетевен. Надпреварата беше спечелена от състава на Силистра, като те придобиха и право да участват на финалите, които ще се проведат през месец септември – 2017 г., в нашия град. Отличията от двете състезания бяха връчени от зам.-кмета на община Тетевен - г-н Борис Врабевски.

Следващият турнир от аматьорската верига – трети пореден, ще се проведе на 27-29.05.17г., отново с участието на четири отбора от цялата страна.

Last modified on Вторник, 23 Май 2017 07:15
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню