През изминалия уикенд завърши първият от веригата традиционни волейболни турнири за Купата на Община Тетевен - Тетевен 2017 Featured

15 Май 2017
1365 times

Схемата предвижда да се изиграят общо четири пролетни турнира от 13 май до 18 юни, в които да вземат участие повече от 16 отбора от цялата страна – София, Варна, Пловдив, Козлодуй, Силистра и други.

Победителите от всички тези четири състезания, заедно с най – добрия втори и домакините от ВК „Тетевен Волей” ще вземат участие във Финален турнир, който ще се проведе през м. септември.

В първата надпревара по Спортна програма на Община Тетевен, проведена на 13.05. – 14.05.2017г., отборът на АЕЦ – гр. Козлодуй спечели, побеждавайки на финала състава на „Барбароните“. Третото място зае отборът на „Бам Бам, а четвърти останаха момчетата от „Волей мания“. На финалите през м. септември се класира отборът на АЕЦ – гр. Козлодуй, а съставът на Барбароните – гр. София има възможност да придобие квота за участие като най - добър втори отбор, на база показателите от срещите.

 

Крайно класиране:

1. АЕЦ Козлодуй - 3/3 9т / г:с 9:0
2. Барбароните София - 2/3 6т / г:с 6:3
3. Бам Бам София - 1/3 3т / г:с 3:7
4. Волей мания София - 0/3 0т / г:с 1:9

 

На финала поздрав към участниците отправи кметът на община Тетевен – д-р Мадлена Бояджиева, която лично връчи медалите, а за победителя – специална купа от името на Община Тетевен.

Извън програмата на 13.05 от 14.00 ч. се проведе контролен мач между кадетите от детско – юношеската школа на ВК „Тетевен Волей“ и мъжкия волейболен отбор от гр. София – „Бам Бам“, като за щастие на публиката местните юноши спечелиха волейболната среща с резултат 3:1 гейма. 

Следващият турнир ще се проведе на 19-21.05.17г., като в него официално участие ще вземе възрастова група „юноши младша“ от ВК „ Тетевен Волей“. Община Тетевен и ВК „Тетевен Волей“ изразяват благодарността си към всички отбори, продължили една вече 10-годишна традиция, изразяваща се в организиране и провеждане на любителски волейболни турнири в нашия град.

Last modified on Понеделник, 15 Май 2017 10:14
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню