Д-р Мадлена Бояджиева беше гост на благотворителна кауза Featured

16 Дек 2016
2105 times

Кметът на община Тетевен д-р Мадлена Бояджиева и зам.-кметът Борис Врабевски бяха гости на благотворителната кауза на ДГ „Васил Левски“ – „Да върнем лика на Левски“. Инициативата се проведе в спортната зала на стадиона в гр. Тетевен, а целта бе да се съберат средства за поставяне на барелеф на патрона на градината.

Празничната програма включваше разнообразни спортни игри с децата и техните родители, игри и забавления с публиката, базар на коледни сладки изкушения, музикални изяви и много весело настроение.

Васил Левски е един от най-великите българи, на които дължим живота си на свободни граждани. Барелефът с лика на Апостола чака търпеливо вече няколко години, за да заеме своето място в двора на детското заведение. Средства за това начинание липсваха, а предстоящата 2017 година, в която се навършват 180 год. от рождението на Апостола е повече от подходящ момент за тази инициатива.

Каузата се оказа успешна като бяха събрани 835лв., които се оказаха напълно достатъчни за поставянето и изграждането на барелефа. 

Last modified on Петък, 16 Декември 2016 09:42
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню