Великденски поздрав от председателя на ОбС-Тетевен

28 Апр 2016
2868 times

 

Уважаеми съграждани,

 

В навечерието на Възкресение Христово се обръщам към Вас, за да ви поздравя с настъпващия голям християнски празник – Великден!

 

В трудни и безспорно тежки дни християнската вяра и словото Христово са упованията на всеки човек. Тържеството, свързано със светлото Христово Възкресение ни помага да разберем и осъзнаем историческите корени и дълбоките традиции на нашия народ. Възкресение Христово е символ на духовно възраждане, вярност на нравствените ценности, които ни крепят във всички времена – милосърдието и търпението, състраданието и прошката, родолюбието и любовта към ближния.

 

 

Възкресение Христово е денят на най-голямата Божия милост към човечеството – възкръсването на Надеждата. Това е празникът, на който си пожелаваме добрини и вярваме, че те ще ни се случат. Да почерпим надежда и сили от чудото на Възкресението за своя човешки път, по който да вървим с достойнство и вяра.

 

Нека вълшебната магия на Божественото възкресение ни донесе разбирателство, всеотдайност и взаимно уважение. Съхранете в себе си човешкото и следвайте доброто – само така Великден ще бъде в сърцата Ви!

 

Нека Божията благодат бъде над Вас и всяко Ваше начинание!

 

 

МАРИЯ СТОЙЧЕВА

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА

 

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ТЕТЕВЕН

 

Last modified on Четвъртък, 28 Април 2016 13:28
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

bottom logo teteven new green

 

Актуално от Общински съвет

Отчети

За региона

  Меню